Umalo poginuo: Dječak je pao u rupu između vlaka i platforme

__

Strojovođa je shvatio što se dogodilo te vlakom nije krenuo dalje. Dječaka su uspjeli spasiti. Ipak, iz australskog ministarstva prometa napominju kako se radi o čestoj pojaviSamo trenutak nepažnje mogao je značiti gubitak djetetova života, a takve stvari ne želimo gledati, rekao je australski ministar prometa Andrew Constance.

Kako bi upozorile građane na opasnosti željezničkog prometa, australske vlasti objavile su snimku na kojoj se vidi kako je dječak (4) pao između vlaka i platforme na stanici Sydenham u Sydneyju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što se vlak zaustavio na stanici, dječak je potrčao prema njegovu ulazu, no nije računao kako je rascjep između platforme i vlaka prevelik.

Foto: Screenshot/youtube

Putnici na stanici odmah su reagirali kako bi izvukli dječaka. Strojovođa je shvatio što se dogodilo te vlakom nije krenuo dalje. Dječaka su uspjeli spasiti.

Foto: Screenshot/youtube

Ipak, iz australskog ministarstva prometa napominju kako se radi o čestoj pojavi. Incident kojeg su u veljači na stanici Sydenham u Sydneyju snimile nadzorne kamere samo je jedan u nizu.

Foto: Screenshot/youtube

Samo prošle godine, upozoravaju, u procjep između vlaka i platforme upalo je preko 70-ero djece.                                                                                                                                                                                          24sata.hr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *