TATA NAPISAO PRESMIJEŠAN CV SVOJOJ RAZMAŽENOJ KĆERKI: Priznajte, biste li joj nakon ovoga ponudili posao?

__

Jedan tata iz Engleske, koji je razmazio svoju 16-godišnju kćerku Lauren Moore, napisao je za nju komičan i istovremeno brutalno istinit životopis

U današnje vrijeme društvenih mreža i interneta, kada prevladava moć slike, djeca postaju sve više ovisna o internetu i virtualnim sadržajima, zanemarujući pri tome vlastiti razvoj i kakvu sliku sebe projiciraju u stvarnosti.

Stoga, se tata razmažene 16-godišnje Lauren Moore odlučio na pisanje kćerkinog životopisa u kojem je opisao njene obveze i dužnosti poput pregledavanja Facebooka, živciranja tate i “sjebavanja” svega, gubljenja dokumenata te vještine i kvalitete poput lijenosti i nepristojnosti, piše Daily Mail.

Živi u luksuzu

Lauren živi u Redcaru u Engleskoj, privilegiranim uvjetima, poluodvojenoj kući s tri sobe, u vrijednosti od 150 000 funti, i ako je vjerovati tati poput drugih tipičnih 16-godišnjakinja ne zna cijeniti ono što ima. Njoj se jednostavno “jebe za sve” i mrzi ljude.

Lauren je životopis bio zabavan pa ga je, zajedno sa svim navedenim osobnim podacima, podijelila na Tweeteru uz komentar: “Podsjetite me da ne dopustim tati da piše moj životopis za mene.”                                                                                                                                                                                     net.hr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *