Prije dvije godine je bila njegova takmičarka u Zvezdama Granda, a danas joj postelju gužva: Lukas ima atraktivnu 20 godina mlađu djevojku

__

JEDAN OD NAJKONTRAVERZNIJIH LJUDI NA ESTRADI U POSLJEDNJIH 20 GODINA JE SVAKAKO ACA LUKAS, INAČE, ČOVJEK ZA KOJEG SU SE VEZALI MNOGI SKANDALI, OD PROBLEMA SA NARKOTIČKIM SREDSTVIMA, DO TOGA DA JE TUKAO SVOJU SUPRUGU SONJU VUKSANOVIĆ KAKO ONA TVRDI, PA SU IMALI PROBLEMA I OKO RAZVODA.

Jedna od najtalentovanijih mladih pjevačica je svakako Aleksandra Mladenović koja je prije dvije godina došla do samog finala u Zvezdama Granda. Ona je u spektakularnom finalu u Sarajevu nastupila kada je pobjedu odnio Ibro Bublin u punoj Zetri, a Aleksandra je zauzela peto mjesto.

A kako se već piše, par mjeseci su u vezi Aleksandra i Aca, još dok je on bio u fazi razvoda od Sonje Vuksanović, oni su se spetljali. Lukas je duplo stariji od nje, bukvalno joj otac može biti, očigledno to ne smeta Aleksandri, a razlika između Ace i ALeksandre je viša od 20 godine.

U dobi od jedanaest godina počela je pjevati kako bi pomogla roditeljima. S ocem i bratom nastupala je na raznim proslavama. Godine 2016. počela se povezivati s pjevačem Urošem Živkovićem, koji se također borio u Zvezdama Granda.

Nekoliko mjeseci bili su zajedno nakon čega je Aleksandra rekla da ga je ostavila dok je Uros tvrdio suprotno. Mediji su također povezivali je s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepa Brenom i Bobom Živojinovićem, ali nema dokaza za tu vezu. U Zvezdi Granda susrela se s Aleksandrom Prijović i bili su bliski prijatelji i cimeri. Razzšlii su se jer je Prijovićka optužila da koristi lažni profil kako bi negativno komentirasala njezino pjevanje.

dobardan.info
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *