Potrošio 80.000 dolara na operacije kako bi izgledao kao Britney Spears, a evo kako izgleda danas (Foto)

__

Stalno u medijima možemo da vidimo neke osobe koje eksperimentišu sa svojim izgledom, ali tako i neke stvari koje mi smatramo bizarnima. Postoje te osobe koje baš silno žele da izgledaju kao neko drugi, a zbog toga su spremni da daju nevjerovatne svote novca samo kako bi imali taj neki izgled.

Često su to bizarne stvari, kao što je to da neki muškarci žele biti žensko ili obrnuto, pa zbog toga idu na estetske operacije samo kako bi izgledali kao neke poznate ličnosti. Za to možemo reći da nije nikako dobro, a isto kao ne možemo shvatiti da stvari idu iz krajnosti u dalju krajnost.

Viđali smo i primjere ljudi koji žele da liče na neke likove iz crtanih filmova, a to je već neko pretjerivanje. Danas je i tehnologija takva da se sa estetskim zahvatima mogu uraditi značajne promjene na licu, a što mi smatramo zastrašujućim. Danas vam donosimo priču jednog momka kojem je uzor pjevačica Britney Spears.

 

On nije bio samo njen klasični fan, nego ju je toliko volio da je čak potrošio 80.000 dolara da bi ličio na nju. To nije bilo samo neko kopiranje u stilu, frizuri, nego je to bilo u promjenama lica. Mi se čudimo koliko neko mora da bude opsjednut sa poznatom ličnosti da bi bio spreman na takav potez. Ovdje se radi o čovjeku koji ima 31 godinu i dolazi iz Los Angelesa, te koji se zove Brajan. Volio je oduvijek ponašanje od Briney, te njene stavove, a jednostavno je imao želju da bude ona.                                                                                                                                                                                              neutralno.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *