LUDILO U ČETVRTFINALU: Žiri nastupa sa takmičarima, a evo ko su gosti iznenađenja! (VIDEO)

__

Ove subote biće održano četvrtfinale “Zvezda Granda” koje nestrpljivo čekaju i takmičari i njihovi mentori koji će im se pridružiti na sceni. Zajedno su osmislili performase koje će gledaoce iznenaditi i ostaviti bez daha, a njihovi nastupi mogu da pariraju svetskim televizijskim šou programima.

Videćete kako Jelena Karleuša pleše dok takmičarka peva njenu pesmu, kako izgleda kad se Đorđe David pridruži svom rokenrol predstavniku na sceni, kao i otkuda Tijana Dapčević kao muzička pratnja. Marija i Jelena su još uvek na “ratnoj nozi” i to traje već poslednjih nekoliko krugova, a strasti se nisu smirile.

“Ovo su tako seljoberske pesme to više nikog ne interesuje…”, rekla je Jelena za protivkandidata Viki Miljković.

“Pričaj o svom kandidatu. Pa nije lepo, pričaj o svojoj…”, vikala je Marija sa svog mesta.

Fantastičana atmosfera vladaće ove subote ne samo na sceni već i među mentorima i zato ne propustite novu epizodu “Zvezda Granda”. Gledajte četvrtfinale od 19:30h na Kanalu 5, 20h na Novoj BH i 21h na Prvoj televiziji!                                                                                                                                                                                       grand.online
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *