DIVLJI BALKAN Pucnjava zbog šiš-ćevapa… Posvađali se ispred fast-fooda, pa izvukli pištolje…

__

Zbog jutrošnje pucnjave ispred fast-fooda na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30), uhapšen je Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, kikboksera koji je važio za vođu surčinskog klana. Osim Šijanovog sina, uhapšeni su i Stefan S. (19) i Niko K. (20).

Oko osam sati došlo je do tučnjave dvije grupe mladića ispred jednog lokala brze hrane u ulici Maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, i to sve zbog čekanja u redu za šiš-ćevap.

Nakon tučnjave dvije grupe mladića, trojica mlađih muškaraca, koji su učestvovali u tuči, pobjegli su s lica mjesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi. Mladići su pokušali oteti automobil taksisti, međutim, u tome nisu uspjeli.

Grupa je potom pobjegla dalje u drugu ulicu, a onda ponovo pokušala da otme vozilo drugom taksisti.

Ovo je primijetio policajac u civilu, koji nije bio na dužnosti i koji je pokušao da, zajedno s jednim prijateljem, spriječi nasilje nad taksistom. Nakon toga je jedan od trojice mladića izvadio pištolj “Glock” i ispalio hitac u njihovom pravcu. Metak je u šaku ranio tridesetogodišnjaka.                                                                                                                                                                bhdijaspora.net
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *